RSS
Open Cbox

30 MiniT di JoHnny's

nyum3~ hahaha....
jumaat,18 feb - afiffaiz dilihat telah ke Lowyat mencari Tetikus utk lappy nyer bersama seseorg... siapakah dia??? hahaha... ne bleh bg tau, undi adalah rahsia...
siap2 beli tetikus shj afiffaiz dgn si dia g la Johnny's di times sQuare...nk rasa la kan...lg pon si disa ni ngada2 nk makan sgt kt Johnny's tu, so nk xnk afiffaiz terpaksa la ikot, sebab si dia yg berlanja...kui3...
sampai jer terus jumpa mamat waiter segak, hensem, tampan, menawan pelawa masok...eceh, nagade2 la restoran ni...siap bawak tunjuk tempat duduk....tanpa lihat buku menu si dia terus jer tempah set steambot utk 2 org...ak ikot jer la, org yg nk belanje kan... 

sembang2 tunggu set makanan td sampai apa lagi, panaskan periuk la, hak3....

ni ha, menu yg telah dipesan :

laju x laju la, sampai jer makanan terus sumbat dalam periuk, ntah masak ntah x, makan terus, kui3....tepat jer 30 minit, jam dah tunjuk 7.10p.m...apa lagi si dia cepat2 bayar, afiffaiz takot nk bawak anak org kuar lama2.....huhuhu

p/s : si dia balik ddari situ terus lebam2 muka, elergic seafood la tu..hak3, padan muka... afiffaiz seronok sebab kenyang hati pon gumbira....




2 comments:

CiK hamiZah said...

siapakah sidia itu..
waa...
faiz curang dgn mija...
kwang3.....

aFiF fAiZ said...

hahaha
mija yg curang, kuar dgn ayam
hahahaha

Post a Comment