RSS
Open Cbox

LepAk seBentaR di Carl's Jr.


arghhh!!! boring2, tu la luahan aku ptg tu bila xde kerja nak buat.. mulalah rasa nak dengar lagu nk layan jiwang beb! hahaha... aku law dengar lagu mst kne pakai earphone, DEM! ptg tu boleh plak earphone ak xde.. sape plak yg rembat earphone aku ni, ni yg xmo letak barang berharga atas meja laptop ak ni.. hurmm! benda dah hilang kan xguna dikenang lagi, so ptg tu gak ak g lowyat dgn si Muiz ni... setel je sambar 1 earphone sony terus balik...
OTW nak balik,
krohhhh!!! krooohhh! kroohhh! bunyi perot, lapar rupanya aku ni.. hahaha...
apa lagi timbul plak rasa nak makan besar ptg tu. Apa lagi mintak pendapat si Muiz nk makan kt ne, si mUiz x abis2 ajak makan kt Subway, giler ke apa budak ni, sedap sgt ke Subway tu.. tibe2 muncul idea nk makan burger kt Carl's Jr kat Mid Valley Megamall. apa lagi dengan perasaan membara g la walaupun masa tu hujan lebat KL ni, xper naik kete so cool jer redah hujan...hahaha.. sampi Mid apa lagi teruskan destinasi  iaitu Carl's Jr depan pawagam Mid tu..
Order kaw2 punyer, abis RM31.00 utk 1 set Burger Carl's Jr, gilo ke apa aku ni makan melampau harganya, xpe la sekali sekala....



maklumat lanjut berkaitan carl's Jr :  





5 comments:

Muslimah Optimis said...

tak sedap la

aFiF fAiZ said...

sedap2, jeles erk
kui3

EspReZzo & TwiSteR said...

toink3..nmpk cam sedap jek

aFiF fAiZ said...

memg sedap pon, lagi2 fries dia

CiK hamiZah said...

sy mau!!!!

Post a Comment