RSS
Open Cbox

dAh daPaT pEganG???

Entri x lain x bukan, berita hangat dalam semua paper yg ada kt M'sia ni, kecuali Harakah...kui3, x unsur politik k... apa yg dah dipegang tu???? hahaha, jawapannyer baca la paper hari ni.. 
x lain xbukan apa lagi, dapat pegang piala AFF Suzuki 2010, MALAYSIA Tanah Tumpahnya DarahKu memenangi Piala AFF Suzuki 2010 mlm td dgn menang agregat 4-2 walaupun tewas 1-2 di 2nd Leg kt Stadium Gelora Bungkarno...

malas aku nk cakap bnyk ni, kui3, kompom ramai blogger2 dah post berita ni..kan3???

 tahniah Safee Sali jd penjaring terbanyak kejohanan kali ini dgn 5 gol.


afiffaiz nak ucapkan banyak2 tahniah diatas pasukan muda Malaysia tu..TAHNIAH!!!!!

2 comments:

En.Duri Tajam said...

tahniah malaysia...ko orang melaysia ker dot???? ha ha...[blog aku tak kne hack lagi la, seram rasanya nk tungggu kne hack...bip...bip.....]

aFiF fAiZ said...

hahaha
silap taip tuh
kah3....taw ko takot, aku pon xmo ckp pasal bnde tu, t aku pon kne sekali

Post a Comment