RSS
Open Cbox

kHuRaFat

entri kali ni berkaitan dgn filem Khurafat yg afiffaiz br jer dapat tngok, pada hal kt pawagam dah lama kuar (13 januari 2011) tp ptg td br dapat tngok di midvalley megamall...
 [OFFICIAL TRAILER] KHURAFAT - Perjanjian Syaitan

1st, afiffaiz rasa laen macam bila tngok citer seram melayu. pergh!!! boleh tahan!!! dah la lebih dari 50% citer tu di dalam hospital yg gelap keadaan nyer.. pelik la jgk asyik gelap jer suasana nyer, tp mybe nk nampak kn kesan keseraman tu kot, wat org suspen jer... seram kot tngok liayana jasmay jumpa hantu bila dia terbangun dari tidur.... hantu tu boleh lepak kt syiling..

 (liyana jasmay diganggu apabila terjaga dr tidur)

2nd, wow! hantunyer ganas kot, lagi time liyana jasmin men kejar2 dgn hantu tu kt hospital, then dia terlanggar hantu tuh...afiffaiz tutup mata masa tu, kui3... lagi2 bila dlm bilik mayat tu bila blackout! tiba2 jenazah minah tu hilang... dup! dap! dup! dap! jantung afiffaiz... yg lg terkejut mcm sial bila adegan bawak van jenazah tu, hantu tu boleh plak dok kt tengah2, afiffaiz dh menggigil nk lompat g blakang kerusi nyorok...
(babak masa dlm van jenazah)

3rd, ni agak mengecewakan sikit bg afiffaiz la, ending filem seram ni, ala dia x susun kemas la penceritaan bahagian ending tu, nampak mengelirukan la plak. taw2 johan(lakonan syamsul) tu dah terbaring kt hospital, mati, jd jenazah....adoi, fail disitu, afiffaiz rasa la..  


[OFFICIAL MUSIC VIDEO] Ost FilemKHURAFAT - Ya Robbi

pasni nak layan filem HAQ plak :

p/s : filem ni mendebarkan, bnyk sgt wat afiffaiz terkejut, afiffaiz bg 4.5/5.0 utk filem ni... sape2 yg belom tngok g la usha2 kt pawagam sekarang...Tq Mija, Eja n Na kerana ajak tngok filem seram ni yg korg dok jerit2 dlm pawagam wat afiffaiz rasa geli tngok telatah korg....

3 comments:

CiK hamiZah said...

faiz..kiteorg x jerit la...
org kt depan tu yg menjerit cm kene sampuk..
cte seram jd lucu dgn jeritan bdk depan tu....

aFiF fAiZ said...

hahaha
yela tu xmo ngaku la tu

CiK hamiZah said...

hahaa....
btulla..mija x jerit lo..
terkejut2 jer...

Post a Comment