RSS
Open Cbox

sEmua nAk baRu, peRmuLaaN bARu!!!

 SeLamaT taHun BaRu 2011!!!!!

dikesempatan ini, saya afiffaiz ingin mengucapkan selamat tahun baru 2011 kepada seluruh penduduk Malaysia yang terdiri daripada pelbagai bangsa terutamanya yg beragama islam, law ada salah silap aku yg aku dah wat dalam blog afiffaiz.blogspot.com ni harap dimaafkan ye, aku ni pon bkn la hebat sgt....

hahaha, berkaitan tajuk entri diatas, aku nk tunaikan azam baru aku, sebenarnye azam aku ni sama azam dulu2, cuma aku nk perbaharui dan tingkatkan lagi ussaha nak capai azam aku tu... ada 5 perkara yg termaktub dalam azam baru aku, antaranya :
i - mahu belajar bersungguh-sungguh dan jadi insan yg lebih baik dr sebelum ni(maklumlah nk jd guru yg cemerlang)
ii - aktifkan diri lagi dalam dunia blog tanpa abaikan tanggungjawab serta kurangkan buat benda yang kurg mendatangkan manfaat
iii - tingkatkan kualiti dalam beribadah kepada tuhan
iv - nk kuat bersenam, nak kempiskan perut, nak tough kn badan...
v -cinta??? mahu lebih serius dalam menyayangi seseorang (siapa agaknyer???)

p/s : azam 2011 sama jer dgn azam tahun yg lepas2 cuma diberi nafas baru jer, kui3....

0 comments:

Post a Comment