RSS
Open Cbox

borinG, boRing, bOriNg.....

hmm, ntah apa yg ak nk wat hari ni (29 nov 2010)...
boring giler dok rumah, cepat la start sem baru... dah nak naik berat badan dok rumah, asyik makan, tido, tngok tv, hadap lappy.... korang rasa apa yg aku patut wat???? bg cadangan sikit... help!!

setakat ni aku cuma larat nak gelak jer tngok video BELACAN dan PAKU ni....
korang tau ke sape Belacan dan Paku ni?? sorang nama Belacan, sorang lagi nama Paku, law x silap dorg ni pernah study kt u di sarawak...hahaha....kelakar plak layan video dorang kt youtube...
boring2 dok rumah pon dapat la gak gelak tngok dua org mat saleh ni...
so, korang pon layan gak la...
video
hahaha..dah puas senyum n ketawa???
layan la bnyk lagi video Belacan dan Paku ni kat youtube, senang je, bakak youtube taip la Belacan dan Paku kat ruang search...
xpon korang terus jer klik link yg aku sedia kan ni more video Belacan dan Paku
selamat menonton n bergumbira..kui3

aku tetap boring ni, xde ker orang ajak aku kuar jalan2, or makan2 ke?????...

0 comments:

Post a Comment