RSS
Open Cbox

Games : Max & The Magic Marker...


Assalamualaikum....
hari ni ak nk kongsi dgn korg 1 permaianan yg aku jer jumpe n bru jer start main...
nama game ni  MAX & THE MAGIC MARKER ... game ni ak jumpa masa aku lawat mrpiratz.com

Sepintas Lalu mengenai game ni
Permainan ini berdasarkan 2D puzzle platform. Jika korang ada belajar fizik atau sains di sekolah, permainan ini boleh korang gunakan untuk mengadaptasikan pembelajaran korang tersebut. Ini kerana, permainan ini memerlukan korang melukis apa saja bentuk yang dapat membantu Max meneruskan pengembaraannya. Korang perlu melukis, melompat, dan berfikir cara untuk melepasi ke semua rintangan yang Max hadapi. Permainan ini dimulakan dengan Max (seorang kanak-kanak yang suka melukis) menerima sepucuk surat yang mengandungi Magic Marker. Lalu, Max pun mencuba Magic Marker tersebut dengan melukis seekor rasaksa dan mengakibatkan rasaksa tersebut hidup dan pergi mengucar-kacirkan lukisannya. Pengembaraan Max dan Magic Markernya bermula selepas Max melukis dirinya untuk menghapuskan rasaksa yang cuba mengucar-kacirkan lukisannya.
cara nak main ada dalam video klip kt bawah ni : Video klip Max & The Magic Marker

jadi law korang2 ni nak main dan rasai keseronokan game ni, korang boleh :

2. pas siap jer download, korang EXTRACT file tersebut(guna winrar)

3. selesai extract, korang open file tadi dan klik Max.exe

pastu korang start la play game tu....


credit to : mrpiratz.com

0 comments:

Post a Comment