RSS
Open Cbox

Xmo la aku jadi tUa mCm nie..

asalamualaikum....
haha, hari ni boring btol, bkak FB, MySpace, Tagged, Friendster, Twitter semua xde bnde best...
nak dijadikan cerita ak main2 la klik kt pakcik Google... 
tibe2 trjumpa la satu link http://in20years.com/
lalu ak pn tekan la, best gak link ni walaupun cm mngarut jer..kui3


aplikasi ni adalah untuk kita melihat lakaran awal 20 tahun wajah kita akan datang...so, ak pn try la.... klakar la plak, hilang macho, agak2 nyer makwe lari x bila dia tngok pic korang bila dah tua sekarang ni????
law nk tahu, TRY la!!!!!!
jadi, jika korg nak try tngok muka korg 20 tahun akan dtg, 
klik la link ni http://in20years.com/


ni wajah aku bila try aplikasi tu :
hahaha, klakar kan???
korang try la plak law berani!! kui3~


sumber

0 comments:

Post a Comment